Optredens

Schrijver op school

Ik ben niet alleen schrijver, maar ook leerkracht op een basisschool. Ik vind het erg leuk om te vertellen over het schrijven van kinderboeken. Dat doe ik op scholen, bijvoorbeeld in de Kinderboekenweek of tijdens een project over boeken, in bibliotheken en in (kinder)boekwinkels.

Natuurlijk hou ik van voorlezen, maar ik wissel het ook graag af met vertellingen, toneel en verschillende spelletjes.

In oktober 2013 gaat de Kinderboekenweek over sport en spel. Natuurlijk kom ik graag op school langs. Ik combineer vertellen over mijn boeken met verschillende actieve spelletjes. Voor groep 3-4-5 gebruik ik mijn boek De klas van Daan gaat voor goud. Voor groep 5-6-7 gebruik ik het boek dat in september verschijnt: Stijn uitvinder, Bommetje!

Combibezoek

In 2012 jaar heb ik ook een aantal gecombineerde bezoeken aan scholen gebracht. Overdag als schrijver-verteller voor de kinderen en ’s avonds als gastspreker op een ouderavond of teambijeenkomst.

Deze avonden staan allemaal in het teken van leesplezier, in de allerbreedste zin van het woord. Daar horen wat mij betreft ook stripboeken bij, en informatieve boeken, moppenboeken, prentenboeken, tijdschriften en kookboeken!

Ik heb inmiddels boeken en verhalen geschreven voor alle groepen van de basisschool. Je kunt mij uitnodigen via de Stichting Schrijvers op School of rechtstreeks via de contactpagina.